Твърденията й идват въпреки последните официални прогнози, които предполагат, че

...
Твърденията й идват въпреки последните официални прогнози, които предполагат, че
Коментари Харесай

Риши Сунак настоява, че дългът е „по график“ за спад - въпреки подигравките на министър Лора Трот, която направи същото твърдение

Твърденията й идват макар последните публични прогнози, които допускат, че ще има нарастване на дълга през идващите пет години.

Офисът за бюджетна отговорност (OBR) съобщи през ноември, че се чака дългът да се повиши като % от националния приход от 89% през 2023/24 година на 92,8% през 2028/29 година

Намаляването на дълга е едно от петте обещания, които господин Сунак направи пред обществеността при започване на 2023 година, дружно със съкращаването на описите с чакащи на NHS и „ прекъсването на лодките “.

Г-жа Трот получи OBR прогноза по време на изявление за PM програмата на BBC Radio 4 – и отговори, като сподели, че има „ разнообразни числа “. прогноза като % от Брутният вътрешен продукт, което е. "

Най-нова политика: Премиерът отхвърли " явно неуместно " изказване на Владимир Путин

Когато беше провокирана, госпожа Трот наподобява сподели безшумно " Аз " не съм сигурен " - на което водещият Евън Дейвис сподели: " Това е в действителност главно... Удивен съм, че не знаете, че дългът нараства. "

Министърът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР