ТВЪРДЕНИЕ: Видео клип показва как либерали се обличат като поддръжници

...
ТВЪРДЕНИЕ: Видео клип показва как либерали се обличат като поддръжници
Коментари Харесай

Видео показва комедия TikTokers на 6 януари, което не е доказателство, че атаката на Капитолия е била вътрешна работа

ТВЪРДЕНИЕ: Видео клип демонстрира по какъв начин либерали се обличат като поддръжници на някогашния президент Доналд Тръмп, преди да вземат участие в офанзивата на 6 януари против Капитолия на Съединени американски щати, доказващ, че протестът е вътрешна работа.

ОЦЕНКАТА НА AP: Невярно. Клипът е сниман от комика Уолтър Мастърсън и основателя на наличие Питър Скатини, които се представяха като другарски настроени към Тръмп кореспонденти на 6 януари 2021 година, с цел да интервюират хора на митинга „ Спрете кражбата “, който предшества офанзивата на Капитолия. И двамата разгласиха видеоклипове, показващи обширни фрагменти от събитията денем, които включват кадър, на който са облечени с атрибути на Тръмп и патриотично облекло в опит да се слеят с тълпите. Те изясняват във видеоклиповете, че са отишли ​​на митинга, с цел да създадат комедийно наличие и да изразят съмнение по отношение на случилото се.

ФАКТИТЕ: Стотици хора са наказани или приети за отговорни за присъединяване си в протеста на 6 януари, само че повече от три години по-късно някои в обществените м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР