Твърде пикантен скандал с гей привкус тресе родното светско пространство. В

...
Твърде пикантен скандал с гей привкус тресе родното светско пространство.
В
Коментари Харесай

Ексклузивно! 25-годишен германец: Азис преспа с мен и ме заряза!

Твърде лют скандал с гей привкус тресе родното светско пространство.

В неговия център е не различен, а звездата Азис, който в последните години като че ли се отдръпна от светлините на прожекторите и се старае името му да не бъде забърквано в сходни кавги. Очевидно обаче той продължава да живее по много разпасан метод и въобще не се е кротнал, както се пробва да твърди. Дори в противен случай.

Мъж, който се показа за негов ухажор, разкри много любопитни неща за ромския славей. И интимните му прекарвания. Мъжът, чието име е Патрик, е на 25 години и е от Германия. От известно време той живее в България и се е срещнал с Азис в обществените мрежи. Двамата са си общували в онлайн приложение за гей свалки, наречено Grindr, както и във Facebook. Където обаче Азис е изтрил профила, от който е пишел на Патрик. „ Как да съм сигурен, че това в действителност си ти “, пита напълно резонно немецът. „ О, както искаш, има толкоз доста други хора, които биха желали да са на твоето място сега “, дава отговор на много негоден британски Азис. Ако, несъмнено, в действителност той стои зад този профил. И употребява обществените мрежи, с цел да си намира мъже за секс.

Точно това се е случило и с Патрик – след неколкомесечно онлайн другарство и замяна на фотоси, двамата с чалгаджията си уговарят среща онлайн.

Интимното им соаре е било в закътания варненски хотел „ Графити “, където двамата са правили секс, твърди Патрик. Като доказателство той ни даде чатовете, които е водил с Азис, в които ясно се вижда по какъв начин двамата си уговарят среща и още по-важно – какво се е случило откакто са се отдали на пристрастеността си.

И по-конкретно – фактът, че Азис неотложно е бил шута на Патрик като го е блокирал във въпросното гей приложение Grindr. Опитите на германеца да се свърже с него удрят на камък. 25-годишният мъж твърди, че за Азис това е процедура – да преспива с мъже, които си хареса онлайн, за по една нощ, а по-късно да ги разкарва най-безцеремонно. Публикуваме описа на Патрик без редакторска интервенция (превод от британски – създателят на статията).

„ Името ми е Патрик, на 25 години, от Германия, пребивавам в България. Самоличността ми е скрита, защото не диря популярност, внимание, пари или каквото и да било друго. Искам да споделя с вас какво ми се случи с чалга артиста Азис. Искам да го споделя, тъй като разбрах, че същото се е случвало с доста други хора.

Случи се на 30 април 2022 година в хотел Графити във Варна, в стая номер 503 (където беше отседнал Азис). Но най-първият контакт посред ни беше на 3 декември 2021 година.

Общувахме си през приложение за гей срещи, наречено Grindr и той ме предложения в хотела си на 30 април. Правихме секс – нещо, за което съжалих незабавно, откакто се случи. Веднага, откакто преспа с мен, той ми съобщи, че се среща с доста други гейове и откакто си потеглих от стаята, в никакъв случай повече не ми писа и не ме потърси. Дори ме изтри в Grindr. Това, което не знае, обаче е, че аз направих скрийншоти на диалозите ни.

Разказвам това, с цел да окуража други, които си поддържат връзка и се смъкват онлайн с Азис, да не имат вяра на нито една дума от това, което им споделя и да не се усещат принудени да вършат неща, които не желаят. Докато си пишехме, той беше доста благ и деликатен и се преструваше, че в действителност го е грижа за мен. Използва статута и славата си, с цел да ме накара да направя нещо, което не желаех. “, твърди Патрик.

Източник: 

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР