Твърде неочаквано китайската компания Elephone официално представи първия безрамков смартфон

...
Твърде неочаквано китайската компания Elephone официално представи първия безрамков смартфон
Коментари Харесай

Анонс на Elephone S9: първият в света безрамков смартфон с гъвкав AMOLED екран

Твърде ненадейно китайската компания Elephone публично показа първия безрамков смарт телефон с еластичен AMOLED екран, който наподобява необикновено.
Производителят акцентира, че Elephone S9 ще има еластичен AMOLED екран, който може да заема всякаква рационална форма. На формалните фотоси се вижда, че екранът няма странични рамки, а долния отстъп е дребен. За минус може да се смята, че корпусът на мобилното устройство не е еластичен, само че си остава фактът, че Elephone S9 е първият в света смарт телефон с еластичен органически екран.



На една от фотосите може да се види, че вдясно от гъвкавия екран, който някой държи в ръката си, се намира корпусът с фирмения логотип. Той е предопределен точно за Elephone S9 и явно в него ще бъде сложена гъвкавата AMOLED матрица. Според тази информация, бъдещият смарт телефон ще има стъклен заден панел, двойна съществена камера и екран с размер подобен на Samsung Galaxy S8.



Засега нито една компания в света няма еластичен корпус и към този момент сякаш няма особена потребност от гъвкави екрани. Новият смарт телефон употребява процесора от междинен клас Qualcomm Snapdragon 660 и това е още един мотив да се замислим за закупуването на това мобилно устройство. Според предварителната информация, анонсът на Elephone S9 би трябвало да се състои до края на годината.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР