Твърде лицемерно изглежда някой да вее знамето на промяната и

...
Твърде лицемерно изглежда някой да вее знамето на промяната и
Коментари Харесай

Атанасова: Твърде лицемерно изглежда някой да вее знамето на съдебната реформа, а да не я прави

Твърде лицемерно наподобява някой да вее знамето на " смяната " и да моли за правосъдна промяна, само че да не гласоподава за нея. Съдебната промяна се употребява за политически ПР от „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “. Това съобщи пред БТВ ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова във връзка това, че част от депутатите на Политическа партия не бяха в зала при гласуването за механизма за следствие на основния прокурор.

Заради това, че " Демократична България " и " Продължаваме промяната " не бяха в зала, не се понижи времето сред първо и второ четене за по този начин мечтаната от тях правосъдна промяна, сподели още тя.

Антикорупционното законодателство не се задвижва не поради " апостолите на Сатаната ", а поради неналичието на " Промяната " и " Демократична България ", добави Атанасова.

Няма да ни видите в коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, безапелационна бе тя.

Ако мога да се пошегувам, че " Коалиция за България " се явява на изборите с още 20 обединения и в никакъв случай не са първа политическа мощ, тъй че обединяването на Политическа партия и Демократична България не е гаранция за нищо. Хората сами могат да преценяват дали преди 2 години не живееха по-добре.

Попитана дали Борисов още веднъж ще е отпред на листи, Атанасова съобщи, че е обикновено водачите да поведат листа. Борисов потвърди, че нито му би трябвало имунитет, нито държи да е на депутатско място.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР