Тв продуцентът Бранко Салич, с когото новинарката Ани Салич имаше

...
Тв продуцентът Бранко Салич, с когото новинарката Ани Салич имаше
Коментари Харесай

Бившият мъж на Ани Салич се докара до просешка тояга! Бранко банкрутира напълно

 Тв продуцентът Бранко Салич, с който новинарката Ани Салич имаше дълготраен брак, е стигнал до безспорен фалит. Сърбинът се е докарал до просешка сопа, откакто компанията му " БРАН-КО 1959 “ ООД оповестила неплатежоспособност.

Положението му било толкоз неприятно, че даже се стигнало до правосъдни каузи. Според решение на Благоевградския съд от април 2021 година компанията му била заличена. Кредиторите обаче трябвало да получат сумите, които някогашният брачен партньор на журналистката им дължал, по тази причина се наложило над някои от парцелите му да бъде натрапен запор.

Финансовият колапс застигна Бранко след развода му с новинарката, с която не са публично съпрузи от няколко години. Въпреки че се разделиха по легален път, Ани въпреки всичко задържа семейството на някогашния си мъж, защото аудиторията е привикнала с нея, а не с моминската ѝ Валеова. Двамата не са съхранили изключително топли връзки, въпреки че през предходната година, когато майката на Бранко и някогашна свекърва на тв водещата умря ненадейно, тя въпреки всичко му изрече съболезнования обществено в обява във фейсбук. Салич не го е лимитирала и от срещите му с двете им деца нито за момент.

По-големият им наследник Лазар, който учи в Холандия, от дълго време е пълновръстен и самичък може да дефинира по кое време и по какъв брой време да прекарва с всеки от двамата си родители. По-малката му сестра Хана обаче е към момента ученичка, само че новинарката не я употребила, с цел да тормози някогашния си. Момичето се виждало с баща си непрестанно и двамата са в чудесни връзки, вижда се и от фотосите, които банкрутиралият Бранко споделя дружно с дъщеря си в своя профил във фейсбук. Не е ясно обаче по какъв начин оказва помощ финансово на двете си отрочета и дали за разноските към тях се грижи само Ани.

Последната работа, която тогавашният сполучлив продуцент бе подхванал, бе на момче за всичко в продукцията " Игри на волята “. В новия сезон, който се снимаше това лято на морето обаче, не е бил измежду екипа на терен, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР