ТВ любимката на зрителите Нана Гладуиш преминава през нова порция

...
ТВ любимката на зрителите Нана Гладуиш преминава през нова порция
Коментари Харесай

Нана тормозена от поредна житейска драма

ТВ любимката на феновете Нана Гладуиш минава през нова порция житейски терзания. Водещата на " Съдебен спор “ се тревожила непрекъснато за положението на майка си. От години е ясно, че майката на тв звездата е болна от Алцхаймер, заради което е настанена в профилирано болнично заведение. Първоначално ситуацията ѝ не било цветущо, само че дамата въпреки всичко имала проблясъци, до момента в който сега не проявявала никакви реакции.

" Вече не приказва, не ме познава, не може да става сама, да се движи. Всички знаем, че нейното заболяване е нелечимо. Обичайно няма лекуване. Аз всеки ден мисля по какъв начин е, по какъв начин не мога да се грижа напълно за нея, защото съм и по лечения, и малко дете имам, и работни задължения. Непрекъснато се отравям. Вечер рева, мъчително ми е, че по този начин ѝ се случва. Но с какво тази горест и самообвиненията ми оказват помощ? “, споделя съкрушената Нана, представена от burgas24.bg.

Вече 7-а година Нана води и личната си борба за живот поради получената два пъти диагноза рак, през която мина, написа " Ретро ". В момента водещата признава, че като че ли ѝ е по-лесно да приема своето заболяване, в сравнение с това на сестра си, която също бе покосена от подлата болест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР