Тв журналистката Жени Марчева се носи на крилете на любовта

...
Тв журналистката Жени Марчева се носи на крилете на любовта
Коментари Харесай

След развода: Жени Марчева с нова любов СНИМКА

Тв журналистката Жени Марчева се носи на крилете на любовта единствено няколко месеца след развода с дългогодишния си брачен партньор и татко на двете ѝ дъщери Мартин. За новата си случка 47-годишната водеща призна внимателно в обществените мрежи.

Тя разгласява фотография с огромно бяло сърце и сантиментален надпис на него, а в изложение към фрагмента написа „ Кой ли? “. Повече детайлности за новия си любим Марчева на този стадий не желаела да разкрива. Снимки с него в общественото пространство също липсват. С тайнствената му личност били осведомени единствено хората от нейното най-близко обграждане, които ѝ дали обещание да не издават самоличността му и да запазят любовта им неприкосновена, написа " Ретро ".



Наскоро потегли слух и че някогашният брачен партньор на журналистката също не си губел времето в ергенлък и към този момент имал нова жена до себе си, с която даже заживял под един покрив. Мартин обаче не обича публичността и даже когато бе женен за тв звездата, отново не се появяваше по всемирски събития дружно с нея. И в този момент странял от интереса към него и някогашната му жена.

Въпреки раздялата сред двамата брачни сътрудници царели мир и съгласие. Екссъпрузите не се ревнували от новите си половинки и не си отмъщавали подло, най-много употребявайки двете им деца. Дъщерите на Марчева и предприемача сега живеят главно при нея, само че тя не лишавала някогашния си мъж от срещи с тях.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР