Тузарска планинска вила в затворения 5-звезден хотелски комплекс Пирин голф“

...
Тузарска планинска вила в затворения 5-звезден хотелски комплекс Пирин голф“
Коментари Харесай

Гала и Стефан теглили общ кредит от 300 бона за вилата в Банско

Тузарска планинска вила в затворения 5-звезден хотелски комплекс „ Пирин голф “ край Банско е придобила наскоро водещите на утринното предаване „ На кафе “ по Нова тв Гала, припомня HotArena.

Гала и гаджето й Стефан, който в последно време се изявява и като неин екранен сътрудник, неотдавна са притежатели на влиятелната хижа, разкриваща спиращи дъха гледки към Пирин планина, писа „ Уикенд “.

Новият планински дом е добит от тях през отминалата есен, като телевизионното семейство е броило към 300 000 лв. за парцела . Къщата е част от затворения комплекс край Банско „ Пирин голф “, а съгласно осведомени цената й е била много по-висока, само че Гала и Стефан съумели се договорят за забележителна отстъпка.

Разправят, че неофициален брокер на парцела била колежката на Гала в Нова тв – синоптичката Никол Станкулова , която постоянно може да бъде засечена в зимния курорт. Красавицата издействала голяма отстъпка за водещата на „ На кафе ” от притежателите на комплекса, защото те били фамилни другари на бъдещия й свекър.

Гала и Стефан изтеглили заем за зимната си резиденция, който ще изплащат в идващите 10 години . Те към този момент подреждат по собствен усет планинското си жилище. Макар къщата да е добита с главно обзавеждане, тв звездата се е впрегнала да прави усъвършенствания в интериора.

Вилата на Гала и Стефан разполага с голяма дневна с камина, три спални и 2 бани, сервизна част с котелно, мокро помещение, тоалетна за посетители и тераса с барбекю, демонстрира информация с предлаганите за продажба парцели в „ Пирин голф “. Собствениците на комплекса са построили 24 идентични постройки, като съвсем всички към този момент са продадени на цени сред 350 и 500 000 лв..

Откакто са взели къщата край Банско, Гала и обичаният й всеки уикенд отскачат до курорта. През седмицата пък къщата е употребена от дъщерята на тв звездата Мари .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР