Турция затвърди репутацията си на една от най-търсените дестинации в

...
Турция затвърди репутацията си на една от най-търсените дестинации в
Коментари Харесай

С ниски цени - трансплантацията на коса се превърна в индустрия за $2 милиарда в Турция

Турция затвърди репутацията си на една от най-търсените дестинации в света за пластична хирургия, изключително за трансплантация на коса, привличайки хора от Европа, Америка и даже далечна Австралия, съгласно представители на бранша.

Ръководителят на Турската асоциация за здравен туризъм Сервет Терзилер сподели пред всекидневника Milliyet, че пътешествието на Турция в здравния туризъм е почнало с трансплантации на коса, което генерира зашеметяващите 2 милиарда $ годишно, като вълна от гости от Близкия изток и Арабския полуостров се стичат в Истанбул. През последните години обаче се видя скок на интереса от страна на европейците.

Освен това той акцентира, че процъфтяващият бранш притегля хора от разнообразни среди, в това число видни персони от Съединените щати и текстилни магнати от Индия и Пакистан, някои от които идват с частни самолети. Забележително е, че даже хора от Австралия, на цели 24 часа полет, са привлечени от Турция за процедури за трансплантация на коса, в това число осемдесетгодишни.
 Козметичната компания Revlon остава без производител на артикули за коса
Козметичната компания Revlon остава без производител на артикули за коса

Досегашната компания производител продава бизнеса си

Цените за трансплантация на коса в Турция са доста по-конкурентни, вариращи от $2500 до $3000, в съпоставяне цените на европейските лекари, които нормално костват най-малко 8000-10 000 евро ($8600-$10 800), и известните американски лекари, които таксуват не по-малко от $10 000-15 000, твърди Терзилер, представен.

Освен това той показа новаторска разработка в региона - робот за трансплантация на коса. Тази технология освен понижава риска от кървене по време на процедурата, само че също по този начин разрешава на пациентите да следят интервенцията, до момента в който се поставят старания за въвеждане на тази система на интернационалните пазари.
 Защо мъжете в Южна Корея употребяват повече козметика от дамите?
Защо мъжете в Южна Корея употребяват повече козметика от дамите?

Смяна на половете
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР