Турция трябва да вземе участие в мирните преговори между Азербайджан

...
Турция трябва да вземе участие в мирните преговори между Азербайджан
Коментари Харесай

Алиев: Турция трябва да участва в мирните преговори за Нагорни Карабах

Турция би трябвало да вземе присъединяване в мирните договаряния сред Азербайджан и Армения по спора в. Това съобщи през днешния ден президентът на Азербайджан Илхам Алиев, добавяйки, че към момента не знае по кое време ще стартират.
Азербайджанските и арменските сили през днешния ден още веднъж се упрекнаха взаимно за нарушение на примирието, като обявиха, че другата страна е подхванала нови офанзиви в региона на Нагорни Карабах и близките региони.
 Азербайджанското посолство с конкретизиране за Нагорни Карабах Азербайджанското посолство с конкретизиране за Нагорни Карабах
По мотив обява с въпроси към хората, които поддържат Азербайджан за спора в Нагорни Карабах и разбор на обстановката в района,...
„ е велика мощ, което се видя, когато взе присъединяване в усмиряване на напрежението в Сирия, Либия и други интернационалните спорове. Ето за какво те също би трябвало да вземат участие в този развой “, сподели Алиев.
Той добави, че Турция е също част от Минската група.
„ Тогава за какво не участваха в диалозите? Знам, че доста западни страни не желаят да виждат Турция на масата за договаряния, само че думата на Турция е огромна и самостоятелна ", сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР