Рут Лангсфорд държеше брачната си халка здраво по време на

...
Рут Лангсфорд държеше брачната си халка здраво по време на
Коментари Харесай

Рут Лангсфорд носи брачната халка, докато се завръща в телевизията след раздялата с Иймън

Рут Лангсфорд държеше брачната си халка крепко по време на радостната си телевизионна поява след раздялата й с Иймън Холмс.

Телевизионните любимци, и двамата на 64 години, изумиха почитателите през уикенда, когато оповестиха развода си след 14 години брак. Те бяха дружно от 27 години и споделят 22-годишния наследник Джак. Иймън се върна на работа във вторник, до момента в който представяше шоуто си GB News с брачната си халка към момента.

Рут си взе отмора от представянето на отговорности в Loose Women, само че се появи в комерсиалния канал QVC. Тя разпространява гамата си от облекла в четвъртък и също по този начин към момента резервира пръстена си. Водещата изглеждаше лъчезарна, до момента в който водеше предаването облечена в розов пуловер, бял панталон и чифт сандали.

Тя работи с QVC от 2017 година и показа бегла визия за ролята си в канала през миналата седмица. Рут имаше „ Ден на дизайна “ с QVC и показа огледално селфи, направено в асансьор, облечена в цялостен тоалет от нейната гама. Тя просто озаглави обявата: „ Да.....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР