Турция отхвърли като "пристрастни" и "незаконни" действията на ЕС да

...
Турция отхвърли като "пристрастни" и "незаконни" действията на ЕС да
Коментари Харесай

Турция отхвърли незаконните санкции на ЕС

Турция отхвърли като "пристрастни " и "незаконни " дейностите на Европейски Съюз да приготви лист със наказания в отговор на изследванията за енергийни запаси в Източното Средиземноморие, осведоми Агенция Франс Прес.
"Ние отхвърляме пристрастното и нелегално отношение, включено в заключенията от срещата на върха на Европейски Съюз на 10 декември след натиска на солидарността и ветото ", се споделя в известие на Министерството на външните работи.
Преди диалозите на евролидерите президентът на Турция Реджеп Ердоган отхвърли заканите за налагане на наказания.
"Турция не я е грижа доста за каквото и да е било решение за налагане на наказания на Европейски Съюз. Европейски Съюз в никакъв случай не се е отнасял почтено към нас. Европейски Съюз в никакъв случай не е изпълнявал обещанията си към нас, само че ние постоянно оставаме търпеливи и ние към момента сме търпеливи ", акцентира той.
Европейският съюз реши да разшири глобите против Турция поради сондажите ѝ за газ в гръцки и кипърски води в Средиземно море. Лидерите на Европейски Съюз дадоха зелена светлина в Брюксел за работата по разширение на "черния лист " с турски жители, който в този момент се състои от двама чиновници на Turkish Petroleum Corp.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР