Турското министерство на здравеопазването съобщи, че през изминалите 24 часа

...
Турското министерство на здравеопазването съобщи, че през изминалите 24 часа
Коментари Харесай

Турция регистрира нови 98 715 случая на COVID

Турското министерство на опазването на здравето заяви, че през миналите 24 часа в страната са регистрирани нови 98 715 случая на КОВИД-19 от направените 421 435 теста.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30496
221 души са умряли през миналото денонощие.

Съобщено бе също, че турският президент Реджеп Тайип Ердоган и брачната половинка му Емине, които са дали позитивни проби за ковид, са инфектирани с разновидността Омикрон.

" Успокоихме се, когато научихме, че неразположението ни се дължи на разновидността Омикрон. Слава Богу, прекарваме леко болестта. Ще продължим да работим от къщи. Очакваме вашите молебствия за здраве ", написа Ердоган в Туитър.

Медиите оповестиха, че опозиционният водач Кемал Кълъчдароглу персонално е изпратил благопожелание са скорошно излекуване на Ердоган, макар че атмосферата сред двамата постоянно се нагнетява.

Ердоган благодари в персоналния си акаунт в Туитър на Кълъчдароглу: " Благодаря Ви, господин Кемал, от свое име и от името на брачната половинка ми за отправените пожелания за скорошно излекуване ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30496  Карантината за неимунизирани в Италия понижава Карантината за неимунизирани в Италия понижава  В Плевен от на следващия ден влизат в действие нови ограничения против коронавирус В Плевен от на следващия ден влизат в действие нови ограничения против коронавирус  На прага на втория период - наредбите за образованието в Бургас и Ямбол На прага на втория период - наредбите за образованието в Бургас и Ямбол
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР