Турското министерство на правосъдието заяви днес, че то е анулирало

...
Турското министерство на правосъдието заяви днес, че то е анулирало
Коментари Харесай

Турското министерство на правосъдието обяви, че е анулирало визита на делегация в САЩ

Турското министерство на правораздаването съобщи през днешния ден, че то е анулирало планувана аудиенция на негова делегация в Съединени американски щати поради визовата рецесия сред двете страни, съобщи Ройтерс.

По-рано през днешния ден Си Ен Ен Тюрк и други локални медии оповестиха, че американските управляващи са отказали визи на членове на делегацията, като по този метод са им попречили да пътуват до Съединени американски щати за решение на визовата рецесия сред Вашингтон и Анкара. Според Си Ен Ен Тюрк делегацията е трябвало да пътува за Вашингтон по-късно този месец.

"Поради неотдавнашната визова рецесия сред двете страни тази аудиенция беше анулирана от нашето министерство ", съобщи министерството на правораздаването. То добави, че членовете на делегацията въобще не са подавали молби за визи.

Американското посолство в Анкара разгласи по-рано този месец, че краткотрайно стопира всички неимиграционни визови услуги в дипломатическите представителства в Турция. Решението бе оповестено няколко дни след ареста на служителя в американското консулство в Истанбул Метин Топуз. Турция отвърна с реципрочна мярка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР