Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че очаква рекордна избирателна

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че очаква рекордна избирателна
Коментари Харесай

Ердоган: Очаквам рекордна избирателна активност на изборите в неделя

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган съобщи, че чака рекордна изборна интензивност на идните на 31 март локални избори в страната, оповестява в. " Хюриет дейли нюз ".

Президентът насочи апел към жителите да гласоподават за неговата ръководеща Партия на справедливостта и развиването (ПСР), осведоми Българска телеграфна агенция.

Мисля, че на изборите в неделя ще имаме най-високата изборна интензивност в историята ни, сподели през вчерашния ден президентът, който приказва на протест в северозападния окръг Дюздже.

Ердоган сподели още, че до този миг Турция постоянно е успявала да преодолява всичките си проблеми с помощта на " единството " на народа.

Мястото, на което се демонстрира волята на народа, са изборните урни. Всеки жител, който не гласоподава на 31 март, би трябвало да знае, че оставя ориста си на милостта на тези, които гласоподават, посочи президентът.

Ердоган уточни, че жителите би трябвало да гласоподават, даже в случай че изпитват възмущение или желаят да дадат урок на политиците.

Той също по този начин подлага на критика лицата, които са били членове на ръководещата Партия на справедливостта и развиването (ПСР), само че в този момент са претенденти за кметски постове на опозиционните партии.

Амбициите им са не да служат на градовете, а не техните лични ползи, сподели Ердоган.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР