Турският президент Реджеп Тайип Ердоган днес ще разкрие подробности относно

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган днес ще разкрие подробности относно
Коментари Харесай

Ердоган ще разкрие подробности за смъртта на Джамал Хашоги

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган през днешния ден ще разкрие детайлности по отношение на гибелта на саудитския публицист Джамал Хашоги, погубен в саудитското консулство в Истанбул.
Рияд: Хашоги бил погубен при неразрешена от управляващите интервенция Външният министър дефинира случилото се като "огромна неточност "
Това ще стане на съвещание на ръководещата Партия на справедливостта и развиването, което се организира в Анкара. Ердоган към този момент настоя за цялостно следствие на закононарушението, а петима турски чиновници в саудитското консулство бяха разпитани по отношение на случая.

Американският финансов министър Стивън Мнучин беседва през вчерашния ден със саудитския престолонаследник Мохамед бин Салман, с който е разискал въпроси, свързани с стопанската система и битката с тероризма.
„ Хюриет ”: Джамал Хашоги е бил удушен Крал Салман и престолонаследникът принц Мохамед са изразили по телефона съболезнования на сина на журналиста
Срещата се състоя макар острото отвращение в западния свят против убийството на Хашоги. Редица страни анулираха присъединяване си в огромен капиталов конгрес, който се открива през днешния ден в Рияд.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР