Турският план за действие и стратегия за борба с последиците

...
Турският план за действие и стратегия за борба с последиците
Коментари Харесай

Турция с план за намаляване на вредните емисии с 21% до 2030 година

Турският проект за деяние и тактика за битка с последствията от изменението на климата планува понижаване на излъчванията на парникови газове с 21% до 2030 година Това съобщи президентът, представен от БГНЕС.
По време на онлайн срещата на върха по въпросите на климата, проведена от американския президент Джо Байдън, Ердоган сподели, че Турция е и една от страните, най-силно наранени от изменението на климата, макар че тя не носи съвсем никаква историческа отговорност за възходящите излъчвания. " Изменението на климата ще засегне освен страните, които замърсяват света най-вече, само че и цялото човечество, като се стартира от страните от африканския континент ", сподели турският президент.
 Ердоган: Турция работи за мира и стабилността на Балканите Ердоган: Турция работи за мира и стабилността на Балканите
Турция работи интензивно за мир, успокоение и непоклатимост на Балканите, изключително в Албания. Това съобщи през днешния ден турският президент Реджеп Тайип...
Илюстрирайки дейностите на Анкара във връзка с изменението на климата, Ердоган акцентира, че Турция е засадила общо 5,1 милиарда разсада през последните 18 години и е нараснала горските си запаси от 20,8 милиона на 22 милиона хектара.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР