Турският парламент прекъсва работа за една седмица до 15 февруари

...
Турският парламент прекъсва работа за една седмица до 15 февруари
Коментари Харесай

Турският парламент прекъсва работа за една седмица заради голям брой депутати, заразени с COVID-19

Турският парламент прекъсва работа за една седмица до 15 февруари поради нарастване на броя на случаите на COVID-19 измежду депутати и парламентарни чиновници, оповестява турската държавна телевизия ТРТ Хабер.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30521
През последния месец единствено от ръководещата Партия на справедливостта и развиването /ПСР/ 40 депутати са дали позитивен резултат на тест за ковид. Депутати и от други политически партии се лекуват от вирусното заболяване, добавя Българска телеграфна агенция.

Телевизията отбелязва, че множеството от болните от COVID-19 депутати са се заразили с болестта за повторно.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30521  Министерство на здравеопазването: Не пийте дезинфектант с хлорен диоксид против COVID-19! Министерство на здравеопазването: Не пийте дезинфектант с хлорен диоксид против COVID-19!  Тестваха общинските чиновници в Ново село за съществуване на антитела Тестваха общинските чиновници в Ново село за съществуване на антитела  Министерство на здравеопазването ще търси доброволци в битката против COVID-19 Министерство на здравеопазването ще търси доброволци в битката против COVID-19
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР