Турските власти очакват, че втората доставка на руски зенитно-ракетни системи

...
Турските власти очакват, че втората доставка на руски зенитно-ракетни системи
Коментари Харесай

Русия започва втората серия доставки на С-400 за Турция догодина

Турските управляващи чакат, че втората доставка на съветски зенитно-ракетни системи С-400 в Турция ще стартира през 2020 година, съобщи ТАСС, като цитира изказване на ръководителя на турската Агенция за отбранителна индустрия Исмаил Демир пред турската телевизия ТРТ.
Втора поредна доставка на С-400 може да стартира идната година. Управлението на системите ще се реализира от Турция, не може да бъде по различен метод, сподели Демир.
По думите му Съединени американски щати " не са дали никакви механически учредения за своя мотив за това, че С-400 не могат да действат дружно с изтребителя F-35 ".
Ръководителят на Агенция за отбранителна индустрия акцентира, че с помощта на контракта за С-400 Турция ще получи някои технологии за противовъздушна защита, които ще може да употребява в националните планове за противоракетна защита.
Така в бъдеще сигурността на турското въздушно пространство ще се обезпечава и от турски системи с друг обхват на деяние и предопределение.
" От 2021 година планираме последователно въвеждане в деяние на комплексите Хисар-А, Хисар-0 и Сипер. С-400 има опция за поразяване на балистични ракети. Но противовъздушната защита е комплекс от ограничения, предвиждащи съществуване на разнообразни видове въоръжение ", изяснява Демир.
В средата на юли турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че процесът на доставки на С-400 в Турция може да приключи към април 2020 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР