Турските прокурори са повдигнали обвинения срещу седем души, за които

...
Турските прокурори са повдигнали обвинения срещу седем души, за които
Коментари Харесай

Турция обвини седем души за бягството на Карлос Гон

Турските прокурори са повдигнали обвинявания против седем души, за които се твърди, че са забъркани в бягството на някогашния президент на японската автомобилна компания Nissan Карлос Гон.
МИА заяви, че четирима водачи и началник на самолетна компания са упрекнати в " контрабанда на мигранти ", а на други двама членове на екипажа са повдигнати обвинявания, поради това, че се явяват съучастници, като не са съобщили за закононарушение.
Гон беше задържан през ноември 2018 година в Токио, след което прекара няколко месеца зад решетките и по-късно беше под домакински арест.
Въпреки че е бил под наблюдаване 24 часа дневно, той е избягал в Бейрут на 29 декември предходната година.Седем обвинени бяха задържани на 2 януари в Турция, а турски държавен чиновник съобщи по това време, че страната му не е била известена за идването или заминаването на Гон от Турция.
Зрелищното бягство на Гон от Япония към момента се проверява, само че се знае, че той е направил финансово закононарушение, до момента в който е управлявал автомобилния колос Nissan-Renault-Mitsubishi. След бягството си в Ливан Гон съобщи, че против него няма да има обективен развой в Япония.
Вижте още:
Разбра се кой е провел бягството на Гон
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР