Турски пътни полицаи наложиха глоби на 37 водачи от колона

...
Турски пътни полицаи наложиха глоби на 37 водачи от колона
Коментари Харесай

Пътни полицаи в Турция глобиха 37 шофьори от сватбарска автоколона

Турски пътни служители на реда постановиха санкции на 37 водачи от колона сватбари на автомагистрала в Истанбул, защото блокирали всички ленти и се движели с ниска скорост, оповестява турската частна телевизия НТВ.

Случката е станала през вчерашния ден, а младоженците, които закъснели за личната си женитба, я сметнали за първоаприлска смешка.

Пътната полиция е била известена за случая от други водачи на пътя. Сватбарската автоколона била засечена от камерите, проследяващи трафика, и спряна на полицейски пункт.

Известно време служителите на реда се чудели какво да подхващат, откакто забелязали, че колите са украсени за женитба, само че след това наложили на всички водачи от колоната санкции от по 108 турски лири (22 евро) за това, че заплашват пътното придвижване. Пътните инспекции са траяли към час, заради което булката и младоженецът закъснели за сватбата си.

Младоженецът споделя, че в началото сметнали протичащото се за първоаприлска смешка, само че когато получили същински фишове, осъзнали, че не е по този начин. Булката обаче споделя, че в никакъв случай няма да не помни този " необикновен миг " в сватбения си ден.

На тържеството, което въпреки и със забавяне въпреки всичко се състояло, гостите на смешка закичили младоженеца освен с пари, само че и със събраните фишове.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР