Турската строителна компания Гаранти Коза също е сигнализирала прокуратурата, че

...
Турската строителна компания Гаранти Коза също е сигнализирала прокуратурата, че
Коментари Харесай

Горещо разкритие! Иванчева рекетирала и мощна турска компания за 10 апартамента

Турската строителна компания " Гаранти Коза " също е алармирала прокуратурата, че е станала обект на непрекъснат рекет от доближени до скандалната кметица на " Младост " Десислава Иванчева, оповестява в. " Уикенд ".

Според изказванието зам.-кметът на " Младост " Биляна Петрова е поискала 10 жилището и 25 паркоместа в новостроящия се мегакомплекс " Гранд Каньон ", където би трябвало да бъдат издигнати 3 небостъргача, голям търговски център и огромен парк с изкуствени езера.

Изнудването е станало посредством медиатор, а един от босовете на " Гаранти Коза " осведоми прокуратурата, само че за жалост, не дава доказателства за изказванията си. Той обаче разкрива друго - че компанията е направила най-голямото подаяние под насила на Столична община за 2017 година, което е в размер на 430 000 лв..

" Казаха ни, че с цел да ни издадат разрешителни, би трябвало да създадем няколко градинки, да боядисаме всички огради на учебните заведения в региона на " Младост " и да изградим спортни площадки. Посочиха ни кои компании да наемем.

Направихме дарението, само че малко откакто то бе признато от Десислава Иванчева и докладвано в Столичната община, ни отхвърлиха разрешителните, от които се нуждаехме. Всички бяхме мощно озадачени и смутени - не чакахме такова нещо. За нас това е рекет и някаква странна бюрократична форма ", жалва се в прокуратурата представител на " Гаранти коза ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР