Турнир по футбол за деца Купа Кока-Кола“ ще се проведе

...
Турнир по футбол за деца Купа Кока-Кола“ ще се проведе
Коментари Харесай

Детски футболен турнир „Кока-Кола 2018“ във Варна

Турнир по футбол за деца „ Купа Кока-Кола “ ще се организира във Варна на 2 юни. Той ще бъде проведен и със съдействието на Община Варна.

Турнирът по футбол за „ Купа Кока-Кола “ е платформа, която разпространява дейния и здравословен метод на живот на подрастващите. Инициативата е дълготрайна и ориентирана към насърчаване на обществените умения на учениците, посредством спортни интензивности, поднесени по занимателен за тях метод.

Целта на проявата е да стане най-големият футболен шампионат и празник за 12-14 годишните деца. В акцията ще бъдат привлечени както учителите, по този начин и фамилиите на учениците.

Турнирите се провеждат от Кока-Кола ХБК България и Кока-Кола България, благодарение на ММС, МОН и общините – Бургас, Варна, Пловдив, София, Стара Загора, Благоевград, Кърджали, Враца, Велико Търново и Русе.

РЕГЛАМЕНТ НА ТУРНИРА 2018 Г.

Приложение 1 - ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ - до 31 януари 2018 година

1. Предварителна поръчка за присъединяване на съответното учебно заведение във Веригата заверени с автограф и щемпел на шефа, се подава до 31 януари 2018 година на ел. адрес [email protected] или в Дирекция „ Спорт “, Юнашки салон, етаж 2,стая 4.

2. Техническа конференция ще се организира на 19 февруари 2018 година /понеделник/ от 12.00 часа в зала „ Юнашки салон “

3. Турнирът за град Варна ще се организира на 02 юни 2018 година на Общо събрание на колегиите „ Технически Университет “.

Координатор за град Варна е Данчо Илиев – 052/820-812, гл. специалист дирекция „ Спорт ”, Община Варна
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР