Туризмът в получи сериозен тласък във вторник, след като европейският

...
Туризмът в получи сериозен тласък във вторник, след като европейският
Коментари Харесай

Кипър с най-чисти води за плуване в Европейския съюз

Туризмът в получи сериозен подтик във вторник, откакто европейският контролен орган по околната среда класира страната преди всичко измежду 27-те страни в Европейския съюз за най-чистите води за плуване, заяви в. „ Катимерини ”.
Според класацията на Европейската организация за околна среда за плувния сезон 2020 Кипър е получил съвършен резултат от 100% за чудесно качество на водата на 112 места за плуване към острова, които са били тествани сред 1 май и 31 октомври предходната година. Кипър победи Австрия, Гърция и Малта, които се подредиха на второ, трето и четвърто място, написа БГНЕС.
 Ваксинираните против ковид туристи влизат в Кипър без тест, махат се и други ограничения, само че има строги условия Ваксинираните против ковид туристи влизат в Кипър без тест, махат се и други ограничения, само че има строги условия
Пътниците, приключили цялостен курс на имунизация с коронавирусни ваксини, утвърдени от Европейската организация по медикаментите и " Спутник V ", щ...
Това е навременна помощ за островната страна от Източното Средиземноморие, която се пробва да притегли почиващите след мрачния летен сезон 2020 година Тогава туристическите приходи спадат с повече от 84% от миналата, сочат данни. Туризмът директно съставлява 13% от брутния вътрешен артикул на Кипър, а чиновниците в промишлеността споделят, че не могат да се изправят пред нова пагубна година, изключително без финансова поддръжка от страната.
„ Има директна връзка сред качеството на водите за къпане и туризма и вследствие на това отличните резултати са доста значими освен за здравето на къпещите се и околната среда, само че и за стопанската система на Кипър “, сподели министърът на околната среда Костас Кадис. Ключът към хубавичко стопанска система в Кипър е връщането на туристи от Обединеното кралство - неговия главен туристически пазар. Заместник-министърът на туризма Савас Пердиос обикаля Англия, с цел да ускори интереса на туроператорите, откакто английските управляващи слагат Кипър в държавния „ зелен “ лист.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР