Туристка прибегна до хитро решение, за да избегне заплащането на

...
Туристка прибегна до хитро решение, за да избегне заплащането на
Коментари Харесай

Туристка изненада с хитро действие на летище СНИМКА

Туристка прибегна до хитро решение, с цел да избегне заплащането на спомагателен багаж за поле. Тя решила да облече близо 10 спомагателни облекла от своето облекло.

Филипинката Гел Родригес носила 2,5 кг от облеклата си, откакто ръчният й багаж надвиши оптималното тегло от седем кг ръчен багаж. Тя споделя, че е била осведомена от личния състав на самолетната компания на гишето за регистрация, че куфарът ѝ тежи девет кг, по тази причина ще ѝ бъде начислена такса за в допълнение тегло.

Отказвайки да извърши заплащането, тя преподредила деветкилограмовия си багаж до едвам 6,5 кг. Това наложило да се облече с голям брой блузи, долнища и горнища - освен това вкупом. И по-точно - пет тениски, три чифта панталони и три сака.

„ Не желаех да заплащам таксата за непотребния багаж, тъй като беше единствено два кг ", споделя Гел пред VICE.

Въпреки изобретателното решение, с което съумява да избегне заплащането за свръхбагаж, тя добавя, че в никакъв случай повече няма да се опита прави нещо сходно.

„ Беше в действителност горещо “, заключава тя.  Публикацията на дамата, в която споделя за премеждията си, става извънредно известна във Фейсбук. Гел се майтапи, че в случай че е знаела за вирусния " резултат " на историята и споделената фотография, щяла да театралничи надалеч по-добре.

Някои консуматори на мрежата споделят, че също са прибягвали до сходни дейности, за  да не заплащат. Други споделят, че са хвърляли облекла в кофата, с цел да избегнат свръхбагажа.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР