Туристка от Норвегия - 24-годишната Биргита Калестад умря от бяс

...
Туристка от Норвегия - 24-годишната Биргита Калестад умря от бяс
Коментари Харесай

Във Филипините: Красивата Биргит умря от бяс

Туристка от Норвегия - 24-годишната Биргита Калестад умря от бяс след завръщането си от отмора във Филипините. Там момичето, което карало мотопеди с другари, изпитало страдание за нещастно кученце, което стояло край пътя.

Биргит, която, съгласно родственици, обичала животни, го вдигнала и го занесла в къщата, която била наела дружно с компанията си. През цялото време тя се грижила за кученце и играела с него. В същото време нито Биргит, нито приятелите й придавали значение на дребните драскотини и ухапвания по ръцете, които кученцето оставило.

Когато се върнала в родината си, тя се почувствала зле: почнала да има мускулни конвулсии, халюцинации и тресчица. Лекарите не могли незабавно да диагностицират заболяването и когато един от тях изпратил проби за бяс, беше прекомерно късно.

Лекарите не могли да оказват помощ на момичето и тя умряла в същата болница, където работела преди съдбовната екскурзия, написа Daily Mail. Нито Биргит, нито нейните другари са били имунизирани против тази болест, защото се счита, че това не е належащо за Филипините.

Сега семейство Биргит е почнало акция за включване на имунизации против заболяването в листата за Филипините и други страни, където може да се хване бяс от улични животни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР