Туристическият бранш ни дава все по-разнообразни възможности за една нестандартна

...
Туристическият бранш ни дава все по-разнообразни възможности за една нестандартна
Коментари Харесай

Port Lympne Hotel, къщичката сред лъвовете и какво е да спим сред дивите животни

Туристическият отрасъл ни дава все по-разнообразни благоприятни условия за една ексцентрична и несъмнено запаметяваща се отмора. А в случай че сме почитатели на дивите котки, то един британски хотел предлага преживяване тъкмо по усета ни.

Port Lympne Hotel and Reserve e курорт, който се състои освен от 4-звезден бутиков хотел, само че и от резерват за диви животни.

Разположен на обширна повърхност в Кент, Англия, комплексът ни предлага настаняване в постройка с дълга история и прелестна панорама към 15-акровите поляни от всяка стая. Ястията в ресторанта са приготвени от артикули единствено на локални производители, а при предварителна поръчки можем да поиграем голф.
Но това са екстри, каквито можем да намерим и в други хотели. Част от комплекса обаче е и Lion Lodge - отдалечена и усамотена къщурка в резервата, където можем да пренощуваме измежду лъвовете. Нестандартното петзвездно преживяване за смелчаци се предлага тук за първи път.

Къщичката е направена напълно от дърво и е разграничена на две елементи, като всяка от тях е изцяло независима - с кухня, спалня и даже и вана.

Големите прозорци ни дават опция за близки срещи с лъва, лъвицата и трите им дребни, които си обикалят необезпокоявани в близост, написа Daily Mail.

LionLodge e вторият сходен план на комплекса след TigerLodge - единственото място в света, където можеш да се събудиш с тигър на прозореца. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР