Туристическият бранш ни дава все по-разнообразни възможности за една нестандартна

...
Туристическият бранш ни дава все по-разнообразни възможности за една нестандартна
Коментари Харесай

Нощ с лъвовете

Туристическият отрасъл ни дава все по-разнообразни благоприятни условия за една ексцентрична и несъмнено запаметяваща се отмора. А в случай че сме почитатели на дивите котки , то един британски хотел предлага преживяване тъкмо по усета ни.

Port Lympne Hotel and Reserve e курорт, който се състои освен от 4-звезден бутиков хотел, само че и от резерват за диви животни.

Разположен на обширна повърхност в Кент, Англия, комплексът ни предлага настаняване в постройка с дълга история и прелестна панорама към 15-акровите поляни от всяка стая. Ястията в ресторанта са приготвени от артикули единствено на локални производители, а при предварителна поръчки можем да поиграем голф.

Но това са екстри, каквито можем да намерим и в други хотели. Част от комплекса обаче е и Lion Lodge - отдалечена и усамотена къщурка в резервата, където можем да пренощуваме измежду лъвовете . Нестандартното петзвездно преживяване за смелчаци се предлага тук за първи път.
 Снимка 454969

Къщичката е направена напълно от дърво и е разграничена на две елементи, като всяка от тях е изцяло независима - с кухня, спалня и даже и вана.
 Снимка 454972

Големите прозорци ни дават опция за близки срещи с лъва, лъвицата и трите им дребни , които си обикалят необезпокоявани в близост, написа Daily Mail.
 Palazzo Daniele, класацията на AHEAD и кой е най-гостоприемният нов хотел в Европа
Най-гостоприемният хотел в Европа

Като вкъщи си... преди век и половина

LionLodge e вторият сходен план на комплекса след TigerLodge - единственото място в света, където можеш да се събудиш с тигър на прозореца.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Amanda Statham (@amanda_statham_travel) на Юли 3, 2017 в 1:48 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР