Туристи от Великобритания, почиващи в курортния комплекс Боровец“, са нанесли

...
Туристи от Великобритания, почиващи в курортния комплекс Боровец“, са нанесли
Коментари Харесай

Британски туристи пребиха мъж пред заведение в курорта „Боровец“

Туристи от Англия, почиващи в курортния комплекс „ Боровец “, са нанесли побой на мъж от самоковското село Радуил, оповестиха от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи – София. 

Около 3:40 ч. на 2 март мъжът от село Радуил посетил полицейския сектор в курорта „ Боровец “ и съобщил, че чужденци са му нанесли побой пред нощно заведение. Пострадалият бил прегледан в Центъра на незабавна здравна помощ в Самоков, след което е отказал хоспитализация, допълват от полицията.

Оттам показват, че полицейските чиновници подхванали оперативно-издирвателни дейности, като разкрили и задържали причинителите. След отчет на събраните доказателства в прокуратурата двама поданици на Англия са привлечени като обвинени за това, че в съучастничество са предизвикали на пострадалия междинна телесна щета. Наложена им е мярка за неотклонение „ парична гаранция “. 

В хода на оперативната работа по установяването им е арестуван и трети техен съотечественик, в хотелската стая, у който криминалистите разкрили картонена кутия със суха зелена тревиста маса, реагираща на канабис, и саморъчно свита цигара със същото наличие, показват още от ОД на Министерство на вътрешните работи. 

Чуждите туристи през този зимен сезон в комплекса „ Боровец “ са главно от Англия и балканските страни. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР