Тунизийските власти въвеждат облекчени условия за организирани групи от чуждестранни

...
Тунизийските власти въвеждат облекчени условия за организирани групи от чуждестранни
Коментари Харесай

Тунис въвежда облекчени условия за организирани групи от чуждестранни туристи

Тунизийските управляващи вкарват облекчени условия за проведени групи от задгранични туристи, влизащи в страната, измежду които и отпадане на условието за наложителна 5-дневна карантина. Новите разпореждания влизат в действие от през днешния ден, 19 април 2021 година, и важат при изискване че туристите имат ваучер (полет + трансфер + туристическо настаняване) и идват с чартърни или постоянни полети като част от проведени пътувания (inclusive tour).
По информация на посолството ни в при влизане в страната туристите би трябвало да показват документ за негативен PCR тест, изработен в границите на 72 часа преди пътуването. Те не би трябвало да се отделят от проведената група при напредване във и отвън хотелите. При предпочитание да изоставен групата туристите могат да го създадат единствено при съществуване на втори PCR тест с негативен резултат, изработен за лична сметка на 5-ия ден от идването си.
Мисията ни в Тунис обръща внимание, че по време на престоя си в страната туристите следва да съблюдават прецизно прелюдия здравен протокол.
Припомняме, че от 18 април 2021 година Тунис одобри по-строги противоепидемични ограничения, като придвижването на транспортни средства и на публичния превоз е неразрешено в часовия период сред 19:00 ч. и 5:00 ч. Графикът на комендантския час е от 22:00 ч. до 5:00 ч. Забранени са също по този начин и всевъзможни обществени и частни събирания.
При потребност от подпомагане българските жители в Тунизийската република могат да се обръщат към посолството ни в Тунис на следния номер: +216 71 798 962, както и на мобилен телефонен номер за неотложни случаи в извънработно време: +216 29 835 428. Сигнали могат да се подават и на имейл адреса на посолството: [email protected].
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР