Тук сме свикнали популярните певци, актьори, спорти и инфлуенсъри да

...
Тук сме свикнали популярните певци, актьори, спорти и инфлуенсъри да
Коментари Харесай

Така изглежда Цеца без грим! Певицата с първа снимка от дома си по време на карантината в Сърбия

Тук сме привикнали известните артисти, артисти, спорти и инфлуенсъри да ни заливат ежедневно с информация с това какво се случва към тях, по какъв начин прекарват свободното си време и къде вървят. В прилежаща Сърбия нещата са много сходни, само че с някои изключения. Такова изключение е да вземем за пример певицата Цеца РажнаБтович, която за първи път от налагането на карантинните ограничения в Сърбия разгласява своя фотография:

Виж още: Подарък за почитателите - Лепа Брена с неповторим онлайн концерт! Сподели какво я радва в дни на карантина

На фотографията Цеца е в двора на къщата си, без грим, само че с розови очила и държи в обятията си домакински любим - куче. " Човек ще те изостави, даже няма и да се обърне обратно... Кучето в никакъв случай... Най-добрият другар на индивида вечно... ", пиша под фотографията Цеца.

Виж още: COVID-19 като музикално ентусиазъм: Така звучи сезонът на карантината в България!

Това, че Цеца качва първа своя фотография по време на карантината, не значи, че не е качвала други. Всъщност певицата разгласява остарели свои фотоси от фотосесии, както и още един кадър от двора на къщата ѝ:

Виж още: Светлана Гущерова споделя топли мемоари от лятото

" Растем ", написа тя под фотографията, а хората на нея са синът ѝ Велко със брачната половинка си Богдана. Според изявления в сръбските медии бебето ще бъде момче.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР