Тук сме обединени и заедно, защото ни води една идея

...
Тук сме обединени и заедно, защото ни води една идея
Коментари Харесай

Нинова: Да изпълним призива на Радев за светлина. Оставка на правителството

Тук сме обединени и дружно, тъй като ни води една концепция - желаеме правдивост. Нека осъществим апела на Радев и да пуснем прожекторите и да осветим паралелната страна. С вас сме, господин Радев. Нека от през днешния ден тази светлина тръгне по цялата страна, с цел да се види истината и да дадем храброст на народа си.

Това съобщи соцлидерката Корнелия Нинова на митинга за 1 май, който се организира под прозорците на Бойко Борисов. И изиска оставка на държавното управление. Отивайте си дружно със задкулисието и тези, които ви дърпат конците. Отивайте си, с цел да я има България и да живее този народ, прикани соцлидерката.

Истинското лице на ръководството е пропито от корупция, то нарушава човешките права и няма независимост на словото. И прожекторите към този момент светнаха извън, добави Нинова.

Българска социалистическа партия събра близо 10 хиляди (по данни на партията) на митинг против бедността и корупцията под наслов " Срещу мизерията и грабежа ".

Червените минаха от Паметника на незнайния войник до площада пред някогашния Партиен дом със викания " Оставка ", " Бойко в пандиза " и под звуците на емблематични български песни като " Моя страна, моя България ", " Пътнико мил " и " Една българска роза ". Над шествието летеше дрон с транспарант " Оставка ".

Вече 132 година се борим, само че светът се промени. Неравенствата се усилиха. Корпорациите купуват политици с благосъстоянията си. За тях единствената полезност са парите, там няма морал и идеология, сподели още Нинова.

Властта през днешния ден крепи ръководството със боязън, репресии и цензура, по тази причина ви приветствам за смелостта да дойдете тук с лицата си и да кажете, че желаеме правдивост, добави соцлидерката. Изчезвам като нация и народ. Те ръководят от 8 година, а Борисов е във властта от 2001 година И внезапно се разсъниха, с цел да схванат, че пътищата им не са добре направени, тъй като са крали, също и санирането им.

Управлявате 8 година, това е педостатъчно, сподели Нинова. И разгласи, че има преуморена и нестабилна власт, която всеки ден се кара в обединението за поръчки и въздействие и всеки е против всеки. И тази политика е прикрита с войнствена експанзия - отвориха война против всички и за всичко. Срещу Радев, против опозицията, само че най-страшното е, че отвориха война на вас, хората, сподели още соцлидерката.

Може да бъде и друго, безапелационна бе тя.

Нинова с изключение на първи май, честити и 142-ата годишнина от Априлското въстание на България, която " изиска свободата си ".

Днес не е празник, а ден на митинг против бедността и корупцията, която цележи трите държавни управления на ГЕРБ - партията, която трансформира България в най-бедната страна на Европейски Съюз, съобщи пък водачът на Българска социалистическа партия - София, Калоян Паргов. Правителството не си дава сметка, че демографската злополука заплашва съществуването на нацията, добави той. И дефинира неналичието на обществена политика като запазена марка на ГЕРБ.

България би трябвало да се промени тока, че всеки българин да има заслужен живот тук. Време е България да си върне на пътя на индустриализацията и високите технологии, да те трансформира в обективна и обществена страна, сподели още Паргов. И това не е фантазия, а действителност, в случай че сложим завършек на класовите противодействия и неравенството, добави той.

Днес за мен не е празник, тъй като съм ядосан. Гневен съм поради мизерията и бедността, поради корупцията, поради това, че Бойко ни излъга, съобщи соцдепутатът Стоян Мирчев.

Отборът на успеха, който ще изпита от властта ГЕРБ.

След 15 година на тези географски ширини няма да има бйлгари, а единствено на места някой гербер и лъжепатриот, по тази причина оставка, сподели пък Красимир Митов от профсъюз " Защита ".

Здравеопазването е болно и умира, сподели доктор Силвия Дулева от болничното заведение в Ловеч. И насочи вик за помощ и избавяне на общинските лечебни заведения.

Не желаеме привилегии, а единствено право на труд и равни условия на живот, сподели от името на хората с увреждания лекоатлетката Стела Енева.

Българска социалистическа партия има огромни шансове да победи на предварителни избори, съобщи пък журналистът Йордан Мичев. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР