Тук изобщо не говорим за някаква политика, а за най-елементарно

...
Тук изобщо не говорим за някаква политика, а за най-елементарно
Коментари Харесай

Политолог: Борисов трябва да поиска оставката на Симеонов

Тук въобще не приказваме за някаква политика, а за най-елементарно образование. Поради това считам, че министър председателят Бойко Борисов би трябвало да поеме отговорност и да изиска оставката на Валери Симеонов. Щом вицепремиерът не се е научил да приказва както би трябвало, значи мястото му не е във властта.

Това разяснява политологът Борис Попиванов в утринния блок на Българска национална телевизия във връзка изказването на Валери Симеонов по адрес на майките на деца с увреждания.

,,Свидетели сме на прекомерно грозни подиуми, които не вършат чест на българската политика'', добави още той.

По думите му не е невероятно НФСБ да изпадне от патриотичната коалиция.

,,Определено има претенденти за мястото на НФСБ. В последна сметка всеки се пробва да надиграе другите. Всички са възбудени, че има някаква националистично-патриотична вълна, която би трябвало да бъде яхната и овладяна'', уточни Попиванов.

,,Никой няма интерес от предварителни избори. Политическата рецесия може да бъде овладяна, просто обстановката би трябвало да се успокои'', съобщи от своя страна политическият психолог Антоанета Христова.

,,Когато използваш думи като „ майка'' и,,дете в тежко положение'' в отрицателен проект, става тъкмо това, което се случва сега. Общността е основана, с цел да пази най-слабите. Затова и хората са на открито. Нещата таман се бяха успокоили, виждаше се, че системата и държавното управление започваше да работи в поддръжка на тези майки и в идващия миг пристигна този акт на вицепремиера, чрез който бяха афектирани най-слабите хора в обществото'', показа Христова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР