"Цялото село скърби за това младо момче". Това сподели местният

...
"Цялото село скърби за това младо момче". Това сподели местният
Коментари Харесай

Дядо, продавач на чай, помогнал за намирането на тялото на Кристиян

"Цялото село скърби за това младо момче ". Това показа локалният гражданин на Триград Ваклин Мангадашев, написа TrafficNews.bg.

Възрастният мъж продава чай във входа на пещерата Дяволското гърло.

От 3-4 дни в следобедните часове се разнасяла миризма на мърша. Това усъмнило дядото, който подал сигнал до кмета на Триград. Той от своя страна дошъл на място с бащата на 16-годишния Кристиян и близки, които траяли търсенето.

Открили тялото на младежа в 100-метрова бездна.

"Работим по всички версии за гибелта на младежа ", заяви зам.-директорът на МВР-Смолян Димитър Ежев. Той не изключи нито трагичен случай, нито самоубийство.

Тялото към момента е на мястото, където е намерено, покрай скалите край селото. От първичния оглед излиза наяве, че гибелта е настъпила още в първия ден от изгубването на младежа. Алпинисти и правосъден доктор се насочат към скалите, с цел да извадят тялото.

Припомняме, че след 14-дневно търсене трупът на Кристиян бе открит в скалиста труднодостъпна околност. Тялото е било открито към 14 часа през днешния ден от татко му и чичовците, които продължиха да го търсят и след преустановяване на избавителната интервенция. Момчето изчезна, откакто блъсна със фамилното "Ауди " четирима пешеходци в центъра на Триград.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР