Цялото ръководство на ГЕРБ се събра на площада между Министерски

...
Цялото ръководство на ГЕРБ се събра на площада между Министерски
Коментари Харесай

ГЕРБ: Оставка на правителството на просто Киро

Цялото управление на ГЕРБ се събра на площада сред Министерски съвет и Президентството

Ораторите приканват за незабавна оставка на държавното управление на Кирил Петков поради полицейски произвол. Според тях през днешния ден има единствено един въпрос: Кога ще подаде оставка това държавно управление на просто Киро?

Цвета Караянчева упрекна премиера Петков, че е нарушил главния закон на страната, предоставяйки погрешна информация, а в този момент декларира, че никой не е над закона, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Този който наруши Конституцията споделя, че никой не е над закона. Всичко това се прави, с цел да прикрият ръководещите безпомощността си, поради увеличаващите се цени и инфлация, гигантския скок на горивата, тока и храните “, сподели тя пред протестиращите и добави: „ Скандират Русия, а техните деца учат на Запад и карат западни коли. Защо не карат лади? “

"Вече има тирания. Искаме оставка ", сподели Костадин Ангелов. Красен Кралев съобщи, че сме „ очевидци на диви комунистически практики ", сподели Красен Кралев. А Любен Дилов наследник беше сбит: "Просто Киро, просто да си върви ".

От ГЕРБ упрекнаха държавно управление, че не прави нищо, с цел да се оправи с високите цени. Те обявиха, че изборите им са били откраднати от Румен Радев благодарение на гласуването с машини, като обявиха, че би трябвало да има предварителни избори през есента. Те приканиха всички демократични хора да поведат битка, тъй като след Борисов ще дойдат и за тях.

От партията споделиха, че стотици симпатизанти са тръгнали за митинга в София, само че не могат да стигнат, тъй като биват спирани от полицията.

В центъра на София има огромен протест на последователи и членове на ГЕРБ, които излязоха на улицата поради задържането на водача на партията и някогашен министър председател Бойко Борисов, който нощес беше отведен в Групово дело „ Национална полиция “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР