Цялата организация за футболната среща между България и Унгария тече

...
Цялата организация за футболната среща между България и Унгария тече
Коментари Харесай

Премиерът Денков: Очевидно е, че българският футбол върви устойчиво надолу

Цялата организация за футболната среща сред България и Унгария тече посредством преписка сред БФС и УЕФА. Това заяви министър председателят Николай Денков.

По-рано през днешния ден стана ясно, че мачът сред България и Унгария ще се играе на Националния стадион " Васил Левски " в четвъртък от 19.00 ч. Предстои УЕФА да разгласи публично решението.

Държавата няма директни права да се включва в процеса. Това е решение, до което са стигнали БФС и УЕФА и ние би трябвало да им помогнем да го провеждат ", съобщи Денков.

" Има работна група сред Министерство на вътрешните работи, Столична дирекция на вътрешните работи и БФС и се разискват всички нужни ограничения, тъй че да се обезпечи безвредно протичане на мероприятието. Утре Министерство на вътрешните работи ще даде брифинг за взетите ограничения ", разясни министър-председателят.

" До тази обстановка се стига, тъй като за всички е явно, че българският футбол през последните години върви настойчиво и стабилно надолу и е време БФС да си даде сметка, че той носи отговорност за това и тези митинги, които се появяват, имат своето съображение, тъй като би трябвало да се промени нещо ", съобщи Денков и добави:

" Държавата няма право да се меси директно във федерациите, само че аз като жител имам право да слага въпроса ".


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР