Цяла Враца тръпне в очакване на Коледно чудо! Парите за

...
Цяла Враца тръпне в очакване на Коледно чудо! Парите за
Коментари Харесай

В очакване на Коледно чудо: Парите за лечението на Калин от Враца вече са преведени

Цяла Враца тръпне в очакване на Коледно знамение! Парите за животоспасяващата трансплантация на 19-годишния Калин Иванов към този момент са преведени на турската клиника, където ще бъде осъществена процедурата, като следва насрочване на дата за трансплантацията, оповестиха близки на момчето.
Припомняме, че интервенцията е на стойност 99 000 $, която сума бе непостижима за фамилията на Калин. С общи старания на врачани и хора с положителни сърца от цялата страна, по-голямата част от парите към този момент са събрани. Вчера от дарителската сметка на момчето бе осъществено заплащане към турската клиника на стойност 74 349.44$ (140 000 лева.). Разликата от 24 650.56$ е платена посредством дарителската платформа на фондация „ Павел Андреев “. 
Борбата за живот на младежа обаче продължава. В момента той се намира в Турция, положението му е устойчиво, а фамилията му е неразделно до него. Провежда се подготвителна химиотерапия и всички се надяват на положителни резултати, с цел да може да се премине към трансплантацията. 
Враца и цялата страна пък чакат още положителни вести от Турция, а точно, че Калин се повлиява добре от донора и най-сетне ще се прибере вкъщи.
Дори и по-късно обаче Калин и неговите близки ще имат потребност от нашата помощ. Лечението ще продължи, за което още веднъж ще са нужни средства. Само ден болничен престой в реанимация коства към 3000 лв.. 
По тази причина благотворителната акция продължава. Всеки, който има предпочитание и опция да помогне, може да го направи на банкова сметка: BG 49 STSA  9300 0028 1537 49, BIG: STSABGSF , с титуляр Калин Георгиев Иванов, в платформата на фондация „ Павел Андреев “ или в някоя от многочислените кутии за дарения, сложени в търговски обекти из цяла Враца.  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР