Цяла Украйна се превръща в нацистки полк Азов. Безславният му

...
Цяла Украйна се превръща в нацистки полк Азов. Безславният му
Коментари Харесай

Призраци превземат Украйна : Страшната загадка на “Азовстал”

Цяла Украйна се трансформира в нацистки полк " Азов ". Безславният му край в Мариупол не значи нищо за Киев. Русия знае единствения метод да смаже фашистката хидра, която вместо една отсечена глава към този момент е отгледала няколко нови.

Капитулиралият в Мариупол преди съвсем година полк " Азов " се прочу с това, че се съобщи на съперник, който му отстъпваше по бройка. Освен това, притежавайки мощни работилници и безкрайни подземни каземати, Азовстал се трансформира в първокласна цитадела. Но защото действителността не значи нищо за украинската агитация, а става дума за рекламирана " марка ", " Азов " е върнат от несъществуването. Спонсорирайки Украйна, Западът не се отхвърля от украинския нацизъм. След като е ориентиран против руснаците, значи няма нищо неприятно в това. Може и би трябвало да си затворят очите за него. В балтийските страни всичко към този момент е модифицирано.

А Киев обезверено се нуждае от нацизъм, тъй като украинството няма нито позитивно наличие, нито същински герои. Така че те ще бъдат подправени. Нещо повече, нацизмът е доста подобаващ като лепило за страната, като мобилизационна тоталитарна идеология, в която евреите просто са разменени с руснаци като главно зло. За украинците, хранени с легенди и ненавист към Русия, това е точно това, от което имат потребност.

В края на март в ДНР завърши първият развой против войник от “Азов ”, който беше наказан на 20 години затвор за убийството на жена. Тя беше рускиня, която съгласно страната Украйна може и би трябвало да бъде погубен. Сега вместо един, сякаш погубен в Мариупол " Азов ", има... три и половина такива в Украйна: вместо отсечената глава на хидрата, нови са израснали и порастват, и тази дума още веднъж проблесна във военните отчети.

Главната глава

Единият, " елитният " " Азов " към момента е в състава на Националната армия като настрана поделение със специфични сили. Това е директният правоприемник позорно предалия се “Азов ”. Въпреки че бойците му заявиха, че ще се бият до гибел и имаха всичко за задачата - оръжия, муниции, връзки, храна и вода. Припомняме, че 2439 души отидоха в плен с вдигнати ръце. От тях към 800 бяха „ Азовци “, в това число командирът на полка Денис Прокопенко („ Редис “) и неговият заместител Святослав Паламар („ Калина “).

Това беше най-голямото проваляне на Киев в тази война. Нацистите, от които са взели образец, рядко са се предавали в такива случаи. В множеството случаи са вземали отрова, застрелвали са се или са се давили в морето. Но " азовците " не са " вафен-СС ", макар общата атрибутика и зверства.

Временно изпълняващ длъжността пълководец на възродения " Азов " *в Националната армия (предишното му управление беше изолирано до края на войната в Турция след размяната на пленници с Русия) през днешния ден е майор Никита Надточий (позивна " Едно-Две " ). Изведен е ранен от Мариупол и не е отведен в съветски плен, където към момента се намират към 700 „ азовци “. Някои от пленниците бяха разменени с наши, а някои починаха след украински удар по ареста им, когато стана известно, че дават признания за бъдещите нови Нюрнбергски процеси. Макар че като историк постоянно съм бил песимистичен към сходна вероятност. Това беше сигналът на Киев: нямаме потребност от нестабилни „ герои “, марката би трябвало да бъде „ безупречна “.

В момента числеността на новия " Азов " е от 3500 до 5000 души, той е зависещ на Министерство на вътрешните работи на Украйна. " Азовците " са част от терористичния режим, завладял Украйна с поддръжката на Запада. Следователно техните способи са терористични.

И още една половина

Това се отнася и за индоктринирането и военното образование на деца от деветгодишна възраст в специфични лагери в разнообразни райони на Украйна. Всяка година хиляди юноши минават през тази избухлива примес от Хитлерюгенд и “Верволф ”.

Този " юношески корпус ", основан през 2015 година, е нещо като чакалня за " Азов ". Той е снабдител на подготвен и стимулиран личен състав, в това число и за други нацистки организации в Украйна. Половин глава на " Азов " към този момент стартира да пораства. Който преди 8 години е бил на девет години, през днешния ден към този момент е на 17...

" Клонинг ът " в Бахмут, за ко й то не им е жалост

Има обаче и втори пълностоен и в това време не напълно пълностоен " Азов ", който беше образуван като част от Сухопътните войски на ВСУ по самодейност на техния командващ ген.-полковник Александър Сирски, особено за присъединяване в борбите за Бахмут. Това е името на 3-та обособена десантно-щурмова бригада на Сухопътните войски, която Киев показва за „ възкръсналия от пепелта “ мариуполски „ Азов “. Той употребява като „ пушечно месо “ нацисти от по-нисък сан, които не им е жалост да изхвърлят в месомелачката, която вагнеровците трансфораха във Вердюн за ВСУ.

Патентованите нацисти от " същинския " " Азов " бяха изтеглени в тила, където се готвят за " контраофанзива ". Това, съгласно Киев, е прекомерно " скъп " човешки материал, който ще бъде потребен или за наказателни интервенции в окупираните територии, или за осъществяване на дилемите на " блокиращите отряди ", когато " контраатаката " се провали и ВСУ се разбягат.

С фокус върху Източна Украйна

Защо това стана допустимо? Защото " Азов " е цяло придвижване: с нацистка идеология, със своите " теоретици ", пропагандисти, младежка организация. Те са на държавно и непознато финансиране и не се нуждаят от нищо. Ръководството му, отпред с създателя Андрей Билецки, несъмнено, не беше в Мариупол. Разпръснато е дружно с придвижването в цялата страна, а някои се намират и в чужбина. Украинските нацисти към момента имат задоволително човешки запаси.

За това, по-специално, от откровени мръсници, същински садисти, беше основано ново поделение на Силите за специфични интервенции (ССО) " Азов - Харков " - това е един тип трети " Азов ". Той се появи, с цел да направи този огромен съветски град, който няма нищо общо с историческа Украйна, неруски, антируски. Което към този момент е отчасти сполучливо, изключително във връзка с младежите, които в Украйна са бомбардирани с убийствена антируска агитация, още от детската градина, което ги прави по-възприемчиви към нацистките хрумвания и практики.

Както можете да видите, Русия има единствено един метод да подсигурява унищожаването на " Азов " и това, което той съставлява: да денацифицира и демилитаризира обезумелия си комшия. Ако не осъществим тези две оповестени цели на СВО, горко на Русия, тъй като тази болест, с цялостната поддръжка на Запада, ще ни застигне оттова.

Защото без премахването на нацисткия режим в Украйна ние доста скоро ще пипнем тази болест. Ако Москва, поддавайки се на външен напън и заради интригите на националните предатели, не приключи тази мъчителна интервенция, на украинската хидра ще ѝ пораснат повече глави, в сравнение с са били отсечени от нас, и тогава тежко на руснаците.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР