Цяла рота сексбомби от столичния хайлайф търсят ВИП-покани за турнира

...
Цяла рота сексбомби от столичния хайлайф търсят ВИП-покани за турнира
Коментари Харесай

Родни бръмчалки нападат тенисистите на турнира в София! Анн Джи и Нора Недкова първи в списъка на мераклийките за ВИП-покани

Цяла рота сексбомби от столичния елит търсят ВИП-покани за шампионата по тенис „ София Оупън 2019 ”, който почва на 4 февруари в зала „ Арена Армеец ”.

В него Григор Димитров няма да взе участие, само че и без него хубавиците търсели вид дали не може да забършат нещо от елита на корта. Първи в листата на мераклийките били фитнес тупалката Ан Джи и скандалната участничка в „ Биг Брадър ” Нора Недкова. Зад тях са се подредили ред други бръмчалки от нощния живот на София. Всички те драпали не толкоз за пропуски за мачовете, що се касае за банкетите, които ще се провеждат за тенисистите в хотел „ Маринела ”.

„ Уикенд ” научи, че Анн Джи и Нора към този момент са се уредили да участват на всички ВИП-събития към шампионата. Анн Джи, която се изявява с изключение на във фитнеса и като певица, имала доста хубави мемоари от едно от предходните издания на „ София Оупън ”. Там тя съумяла да забърше фамозния сърбин Виктор Троицки, с който прекарала минимум една вечер в общ креват в хотелската му стая. Сега обаче Троицки ще бъде придружаван от модела Александра Джорджевич, за която след това се ожени. Така че Анн Джи ще би трябвало да търси ново завладяване. Говори се, че имала копнеж към различен сърбин, това е 23-годишният Ласло Джере. Дали обаче комшията ще реши да прекара най-малко една нощ със 17 години по-голямата хиена от София, това следва да научим.

Нора Недкова към този момент била стегнала най-разголените си тоалети за шампионата. Тя с подготвеност разправя, че до нея няма мъж, в случай че не се брои домашният й котарак. Плеймейтката към този момент заби едно спортно великолепие предишния октомври, когато се появи в транспарантна рокличка на боксовия мач сред Кубрат Пулев и Хю Фюри в „ Арена Армеец ”. Тогава русокоската предложи прелестите си на някогашния международен първенец Мануел Чар, до който беше съумяла да се добере с пропуск за ВИП-ложата. Почти полугола и изцяло сама, Норчето взе акъла на 34-годишния ливанец. Двамата сякаш инцидентно си размениха телефоните, откакто се щракнаха дружно, а плеймейтката се отърка недвусмислено в него. Двамата си отпътуваха дружно, а какво е станало вечерта – това може единствено да се допуска.

На шампионата феновете ще плакнат окото и с други елитни хубавици, единствено че от интернационална категория. Заедно с французина Гаел Монфис да вземем за пример идва новото му гадже Елина Свитолина. Русокосата украинка към този момент е натрупала съвсем 8 милиона $ от тенис, само че също така взе участие в провокативни еротични фотосесии. Преди година да вземем за пример тя се снима за мъжкото списание XXL.

И спанецът Фернандо Вердаско пък води брачната половинка си Ана Бойер , сестра на поп-иконата Хулио Иглесиас. Двамата имат една майка - родената във Филипините някогашен модел и сегашен публицист Изабел Прейслер, която е била омъжена осем години за Хулио Иглесиас. Ана е дете на Изабел от втория ѝ брак с политика Мигел Бойер.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР