Цял свят сърби за красивото бившо момиче от бокса, което

...
Цял свят сърби за красивото бившо момиче от бокса, което
Коментари Харесай

Целият свят скърби за момичето на Хамилтън СНИМКИ

Цял свят сърби за красивото някогашно момиче от бокса, което умря, откакто свиреп катастрофира със своето BMW предходната седмица. Кейт Уудкок от Олдридж, която две години работеше като моделка в бокса на първенеца от Формула 1 Люси Хамилтън, е починала на място, откакто в четвъртък вечерта мощният ѝ баварец аварирал покрай Сътън Колдфилд във Англия.

По данни на полицията, Кейт може да е изгубила контрола върху своя автомобил и в следствие се е забила в тухлено заграждение на бензиностанция.

Нищо не могло да бъде направено, с цел да се избави животът на 30-годишната хубавица, която другари разказват като " щастлива душа ". В интернет бе основана специфична страница за дарения, като задачата е да се съберат 4 000 английски лири, с които да се помогне на фамилията на Кейт да заплати погребението ѝ.

Говорейки за ролята си на момиче в бокса по-рано тази година, девойка Уудкок сподели пред в. " Сън ": " Правех го, тъй като желаех да го върша. Обичах моята работа ". " Всичко бе доста професионално и никой не прекрачи границите нито един път. Само аз и още едно момиче бяхме британки. Харесваха ме тъй като съм умна, с положителни маниери, работех крепко. И всички тези качества бяха събрани в една доста красива опаковка. Тази работа е много изискваща, работи се доста. Трябва да се научиш по какъв начин тъкмо да вървиш из бокса, по какъв начин да държиш флага и табелите с информацията - има доста образование, с цел да може да си вършиш работата вярно ", изясни още моделката.

От организацията ѝ SDMPE реагираха на кончината ѝ по този начин: " Силно скърбим за загубата на Кейт Уудкок ". " Силно сме шокирани и натъжени от загубата на такава миловидна, красива жена и обещаващ модел, който постоянно блестеше доста блестящо ", добави от тях.

Мястото на нещастието, при която Кейт загуби живота си, бе обсипано с цветя и плюшени играчки в памет на красивото момиче.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР