Цветята са нещо уникално красиво, вдъхновяващо и зареждащо. Когато подарявате

...
Цветята са нещо уникално красиво, вдъхновяващо и зареждащо. Когато подарявате
Коментари Харесай

Какво цвете да подарите на любимата си, според зодията

Цветята са нещо неповторимо красиво, вдъхновяващо и зареждащо. Когато подарявате цвете на обичан човек, постоянно се съобразявайте с неговата зодия. Това ще ви подсигурява избора на съвършения букет, с който да оставите без мирис получателя му.
Везни
Те не харесват обичайните неща и това важи с цялостна мощ и за цветята. Фини и аристократични натури са и избират ексцентричното. Много от представителите на този зодиакален знак не се престрашават да отглеждат цветя. Ако сте решили обаче да ги зарадвате с букет, заложете на растения, чиито цветове са наситени и лилави.
Скорпион
Скорпионите са едни от най-загадъчните хора. Те са цветни персони, които са открити фенове на растенията. В техните домове ще срещнете редки екземпляри. Няма да сбъркате, в случай че им поднесете божури.
Стрелец
При тях нещата са доста плаващи. Както ги гледате спокойни и сдържани, по този начин могат да се трансфорат в импулсивни и свръх прочувствени. За тях цветята освен би трябвало да радват окото, само че и да са горделивост. Обичат огромните букети, които мъчно съумяват да поберат в прегръдките си. Привърженици са на калиите.

Козирог
Несравнимо сдържани, безкомпромисно работливи, тези хора рядко се заемат да отглеждат цветя, само че решат ли да го създадат, е на професионално равнище. Полагат неимоверно доста грижи, тъй че растението да се усещат добре в дома им.
Обожават гербери, лалета, а даже и карамфили.
 Какво цвете да подарите на обичаната си, съгласно зодията? (Част 1) Какво цвете да подарите на обичаната си, съгласно зодията? (Част 1)
Всяко едно цвете има своята сила, която бива обвързвана с разположението на звездите и зодиакалните знаци. Ако желаете да изненадате лю...
Водолей
Това са хора, които не съблюдават никакви етикети. Те постоянно имат свое лично мнение за нещата. Позитивни и с възприятие за комизъм, те обичат растенията, само че не са последователи на развъждането им. Белият люляк може да ги усмихне незабавно. Теменужките ще ги накарат да се почувстват същински специфични.

Риби
Потайнствени до безсрамие, Рибите са най-мистичната зодия. Никога не можете да уловите настроението им. Правят всичко по един невероятен метод. Винаги са в търсене на дълбокия смисъл на живота. Привърженици са на ароматните цветя. Букет от мимози или лилии ще ги усмихне необятно!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР