Цветелина Янева изчезна от светските събития и спря с участията

...
Цветелина Янева изчезна от светските събития и спря с участията
Коментари Харесай

Цвети Янева се бори с килограмите: Вижте как изглежда след раждането

Цветелина Янева изчезна от светските събития и спря с участията и театралните си преди повече от година. Причината за това бе чудесна - раждането на детето ѝ

За нея идната Коледа в действителност ще е вълшебна, а изминаващата 2017-а година е най-щастливата до момента, поради появяването на нейния първороден наследник.

Янева се снабди с мъжка рожба при започване на септември, само че по този начин и не разгласи обществено появяването на мъника в живота си. За раждането на момченцето стана ясно от Фейсбук страницата на българска марка за облекла, на която Янева бе рекламно лице. В края на месеца се появиха и първите фотоси на младата майка.



Сега фолк певицата се завръща още веднъж в светлината на прожекторите с чудна и доста блестяща коледна фотосесия за списание LOVE style. Това е първата ѝ медийна поява след раждането и тя даде извънредно изявление, в което разкрива детайлности за бременността си и майчинството.



"Не си взех отмора единствено поради бременността. Последната ми изява беше на концерта на "Планета " през предишния ноември, а участията ги стопирах пет месеца преди този момент. През това време имаше моменти, в които ми липсваше сцената, аз пребивавам с музиката, само че в този момент към този момент всичко е наред! ", разкрива обичаната на Делян Пеевски пред списанието.

Цвети Янева споделя още, че качила 25 кг по време на бременността си.



"И това стана не от хранене, а тъй като лежах. Вече смъкнах повече от 15 кг и ми остават десетина. Сега постоянно върша кардио — пътека, колело или крос тренажори. Искам да смъкна и останалите 10, преди да стартира да упражнявам във фитнеса с уреди. В момента не употребявам съвсем никакви въглехидрати и сладко. Карам главно на протеини и зеленчуци ", споделя още изпълнителката.

Тя ще се завърне на сцената на 22 февруари на концерта на радио "Веселина " и възнамерява да пусне първия си клип след раждането в края на януари.

"Мои почитатели чакат с неспокойствие завръщането ми, само че аз не бързам. А и съм виновна какво ще направя с кариерата си. Не желая да пущам компромисни песни, единствено и единствено да съм в ефира. През май имам първия си професионален празник — върша 10 години на сцена, и с продуцентите ми от "Пайнер " планираме нещо, което към този момент ще запазя в загадка ", разкрива Цвети.

Макар кариерата ѝ към момента да стои на назад във времето, тя никога не счита да се откаже от нея. Пред списанието тя декларира, че не съществува вид, в който тя изцяло и категорично да се откаже от музиката поради фамилията.

"Все едно да се откажа от себе си. Няма по какъв начин да стане това. Не бих била щастлива, в случай че я няма музиката ", изрично декларира Цвети.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР