Цветът на очите е важен не само за външния ни

...
Цветът на очите е важен не само за външния ни
Коментари Харесай

Какво разкрива цветът на очите за характера ни

Цветът на очите е значим освен за външния ни тип, само че и за характера ни, споделят психолози. Оказва се, че другите проучвания демонстрират някои общи характерности на хората с идентичен цвят на очите, които дефинират характера и силата им. Очите могат да опишат доста за човек. По цвета на очите могат да се дефинират скритите качества, както и темперамента, пишат от webmiastoto.com.

КАФЯВИ, КЕХЛИБАРЕНИ И ЧЕРНИ ОЧИ
Хората с такива очи са най-многобройни в света. Тяхната мощна страна е мощната вътрешен глас, към която постоянно се вслушват. Притежателите на кафеви и черни очи нерядко имат способността да внушават. Сред тези хора постоянно се срещат манипулатори и енергийни вампири. Това са хора с доста мощен темперамент, с огромна мощ на волята. Не е по никакъв начин елементарно да се дефинира темперамента на кафевооките в избран случай. Те могат да бъдат изключително меланхолични, а в друф ден да проявят типичните черти на холерикТе обожават и общуването, по тази причина постоянно са и сангвиници. Талисманите за хора с такива очи са: сребро, обсидиан, перла, кварц, рубин, лунен камък.

СИНИ И СИВИ ОЧИ
Притежателите на тези очи са втори по бройка в света.. Що се отнася до характера, синеоките постоянно са меланхолици. Това са раними персони, които обожават креативната работа, доста зависят от близките и ситуацията. В сложни обстановки могат да проявят експанзия. Тези хора имат най-силната емпатия, тъй като имат спокойна, само че променлива сила, работеща безусловно като радио правоприемник, който непрекъснато сменят частотите поради външни фактори.

Сиви и сини очи има човек със специфична сензитивност. Тези хора умеят чудесно да предсказват държанието на близките и избират да стоят по-близо до приятни хора. За тези хора е свойствено надменност, себелюбие. Често обичат да спорят, тъй като нне обичат да губят. Въпреки това, може да се каже, че в действителност те имат доста положително сърце, по тази причина постоянно ще се притекат на помощ, зарязвайки своите каузи. Най-добрите талисмани: аквамарин, опал, злато, карнел, кехлибар.

ЗЕЛЕНИ И МАСЛИНОВИ ОЧИ
На изток тези хора се считат за доста красиви. Учените споделят, че дамите с такива очи са надалеч повече от мъжете, От позиция на биоенергетиката притежателите на зелен ирис са доста надарени. Те имат развита вътрешен глас и отлична вродена отбрана против вълшебства и неприятни очи. Тези хора се учат добре и с лекост, по тази причина са доста мъдри. Рядко настъпват едно и също весло, тъй като са внимателни. Сред притежателите на тези очи има най-вече перфекционисти, хора с муден характер с очевидни нотки на холерик. Такива хора постоянно имат висока сензитивност, постоянно нервничат. те огат дълго време да претърпяват стресова обстановка и дълго да помнят обидата, обичат да отмъщават. Затова по-добре не им пресичайте пътя. Талисмани за хора с подобен цвят на очите: нефрит, яспис, аметист, платина, тюркоаз.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР