Цветанов си го обичам като дете. Като министър си заложи

...
Цветанов си го обичам като дете. Като министър си заложи
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Цветанов го обичам като дете, но сложи катран в кацата с мед

”Цветанов си го обичам като дете. Като министър си заложи главата и направи доста положителни неща. Майка ми постоянно споделяше: ”Внимавай дете да не сложиш лъжицата с катран в кацата с мед. ” А той тъкмо това направи ”. Това сподели министър председателят Боко Борисов пред ”Панорама за абсурда с жилището на Цветан Цветанов.
" Изход има. Това се прави и сега. Всеки, попаднал в такава обстановка, и всеки, който е решил, че всичко му е разрешено, ще си понесе най-тежки санкции и ще поеме отговорност. Подаването на оставки е половината от работата. Мога да подсигурявам на българските жители, че няма да остане ненаказан човек ", разяснява министър председателят Борисов свадите с парцелите.

Той разяснява и къщите за посетители: " Някои тарикати взеха решение да се възползват от това. Или ще върнат парите, или ще им се конфискуват къщите. Яд ме е, позор ме е, грешката е моя, че не отидох нито един път на посетители на мой сътрудник, министър, регионален шеф. Ако бях отишъл да видя, несъмнено щях да взема по-рано ограничения. Докрай ще бъде направено всичко, с цел да се възцари справедливостта ", заплаши министър председателят.

" Аз съм се родил, пребивавам и ще умра в къщата в Банкя. Колко ще пребивавам, 10-15 години, Господ знае, само че няма да ме видите в друга къща.За президентските вили се дават стотици хиляди за ремонт. Аз не съм разрешил 1 лев да ми се даде за ремонт там, където пребивавам ", разгласи той.

" На нашите съперници три къщи за посетители имат родата, само че те споделят, че това не е нищо. Не могат да боядисат това, което сме построили. И внезапно да ми сложат етикет за няколко души, няма да го бъде. Ние знаем, че другите са маскари, какъв брой пъти идват на власт. Винаги стават произшествия, когато идват Българска социалистическа партия или Българска комунистическа партия на власт ", атакува Българска социалистическа партия министър председателят.

За един апартамент и една къща за госта на фона на милиардите пари за приватизации, които са създали, добави той.

Няма да хвърля кърпата, в случай че получим жълт картон. Защото насреща няма нищо. Ако би трябвало да вършат държавно управление, първо с президента ще се изпоядат кои да са министри, кои да са депутати. После ще има " Позитаник ", " чеверме социалистите ", те се ненавиждат ", саркастично продължи Борисов.

" Не му отива да приказва, че ще излизат занапред кавги за офшорни сметки и така нататък Първо виж себе си и тогава коментирай себе си ". Така министър председателят Борисов отговори на въпрос, дали президентът е познал, че " апартаментгейт " ще продължи с инспекция на офшорни сметки и така нататък

" Аз в никакъв случай, в никакъв случай не съм желал да ставам президент. Никога не ми е минавало през главата и не ми минава през главата. Аз щях да стана президент като основен секретар. Тогава имах 90% утвърждение, само че желае да си бъда основен секретар ", изясни той.

" Говорят, че имало тирания. Аз единствено не съм дал два шамара да ми бият. Когато президентът приканва военните да не стоят независимо, аз по тази причина започнах да обикалям казармите. Какъв деспот съм, не би трябвало да се майтапим с това. Затова отговорих това за пълзящата тирания ", сподели още Борисов.

" ГЕРБ се клати сама. Българска социалистическа партия не са ни проблем. Те толкоз пъти са били на власт ", уточни министър-председателят.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР