Цветанка Ризова сияе с доста по-млад от нея мъж, с

...
Цветанка Ризова сияе с доста по-млад от нея мъж, с
Коментари Харесай

Марги Хранова събрала палавата Цветанка с младото й гадже

Цветанка Ризова сияе с много по-млад от нея мъж, с който след броени дни ще вдигне женитба. На 6 май тв водещата ще се венчае за доктор Веселин Йовов на изискана гала в столичен хотел.

Връзката на тв водещата на публицистичното предаване „ Лице в лице” по Би Ти Ви и доктор Ваеселин Йолов почнала на концерт на Маргарита Хранова предходната пролет. Двамата били единствено даже познати, когато тв звездата поканила 12 години по-младия от нея лекар да я придружи на музикалната изява на нейната добра другарка Хранова. Лекарят с ненаситност приел предлагането, написа "Уикенд ".

Родом от Бяла Слатина, доктор Йолов е приключил медицина в столицата, а сега е на висока позиция в Медицинския институт към Министерство на вътрешните работи. Колеги от неговото поделение споделят, че доктор Йолов бил огромен благородник и се отнасял като с кралици с всички дами в болничното заведение, без значение дали са колежки или пациентки. Всички в болничното заведение знаели за връзката му с тв звездата още от самото й начало и се чудели дали все в миналото тя няма да се подразни и да стартира да ревнува от галантното му отношение към нежния пол.

Малцина знаят, че 53-годишната Ризова е най-заможната дама в родния ефирен ефир. Скромната и тиха журналистка е удостоверение на поговорката, че тихите води са най-дълбоки. Цветанка тъне в разкош, защото в продължение на 20 години бе омъжена за баровец с проспериращ частен бизнес, чието благосъстояние се прави оценка на над 10 милиона лева Анатоли Георгиев е притежател на няколко компании и съучастник в разнообразни търговски сдружения.

Мъжът й Анатоли я впечатлил с осведомеността си по всевъзможни тематики. Получила предлагането за брак 4 години след началото на връзката им. До последния миг се чудела дали да одобри. Сватбата им била много скромна. В гражданското участвали единствено младоженците и двама техни другари, които им кумували. Младоженците се оженили без родственици, специфични дрехи и церемонии, по тази причина макар че е на 53 г, Ризова упорствала втората й женитба да е както традициите повеляват – булката да бъде в бяла рокля и със брачен шлейф.

Не след дълго Анатоли станал финансов съветник и младото семейство бързо потънало в лукс. Родил се синът им Георги, който откакто приключил Американския лицей преди две години, отпрашил да учи и живее в Лондон. Миналата година журналистката се разведе и в този момент е пред брак с новата си тръпка.

Източник: blife.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР