Цветанка Ризова първа изневери, хванах я с министър през лятото

...
Цветанка Ризова първа изневери, хванах я с министър през лятото
Коментари Харесай

Бившият на Цветанка Ризова – Анатоли, извади кирливите й ризи: Тя ми изневери с министър! +Коментарът му за сватбата й

Цветанка Ризова първа изневери, хванах я с министър през лятото на 2016 година “, тръби предприемачът Анатоли Георгиев , който е някогашен брачен партньор на водещата на „ Лице в лице “ по БТВ, научи HotArena .

Разкрих еротикона напълно инцидентно, няма да неистина – беше нечовечен удар “, изповядал се мъжът в стеснен другарски кръг, писа „ Таблоид “, уповавайки се на самопризнания, идващи от свидетел на диалога.

Според екс брачна половинка, с който палавата Цветанка навъртя близо 24 години брак , в началото тя отричала истинността на клюките, че върти номера с ухажор . Няколко седмици по-късно Анатоли разкрил в елементи подмолната й секс спекулация . Само че не желае да спомене името на прелюбодееца, до момента в който някогашната си жена „ храни “ самоуверено и безмилостно пред приятелите си.

В реалност имаше мълва, че Ризова обменя телесни тайни с партиен водач , само че интригата остана неразплетена и без доказателства. Говори се, че неразкритият ухажор бил министър от втория кабинет на Бойко Борисов .

2 години по-късно Анатоли към този момент щади Цветанка и имиджа й. Започнал е да икономисва огромна част от обидните избрания, с които преди я заливаше обществено. „ Вече й простих. Пожелавам й да е щастлива, въпреки че мина през няколко леглото, до момента в който откри кей при последното гадже. За връзката й с Веселин Йолов научих от медиите. Сега чета, че щели да се женят. Дано да са добре, не мога да им искам злото, въпреки всичко тя е майка на моя прелестен наследник Георги, който към този момент е на 24 “, споделя Анатоли.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР