Първата оставка заради слабото представяне на предсрочните парламентарни избори е

...
Първата оставка заради слабото представяне на предсрочните парламентарни избори е
Коментари Харесай

Христо Иванов подаде оставка като лидер на Да, България

Първата оставка поради слабото показване на предварителните парламентарни избори е реалност. Христо Иванов се отдръпна като водач на " Да, България ". Това съобщи той на ексклузивен брифинг в централата на партията. Той добави, че няма да става народен представител в 50-тото Народно заседание от никоя групировка. 

" След съвещание на Изпълнителния съвет на " Да, България ", на което анализирахме картината, която още не е цялостна, само че е задоволително ясна, взех решение да си подам оставката и сътрудниците поддържаха това решение ", разгласи Иванов. " Не можахме за убедим гласоподавателите си в правилността на този курс. Тази некадърност и крах да активизират социална поддръжка вървеше с това, че бяхме представяни като службагонци и така нататък Този резултат е причина аз да се отдръпва. Някои хора биха могли да намерят причина да продължат. "

Той увери, че ще остане на терен и ще се опита да направи всичко допустимо да върне доверието в партията. 

" Аз одобрявам тяхната присъда. С днешния акт демонстрирам, че желая тяхното опрощение, поради всичко, с което съм ги разочаровал ", сподели Иванов за решението на гласоподавателите, които не са дали своят вот за " Да, България ". 

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР