Цветанка АндрееваСпаси София ще покани БСП да изградят коалиция и

...
Цветанка АндрееваСпаси София ще покани БСП да изградят коалиция и
Коментари Харесай

ПП-ДБ готови ли са да преглътнат отново БСП, след провала на отношенията им в четворната коалиция?

Цветанка Андреева

Спаси София " ще предложения Българска социалистическа партия да изградят коалиция и обща стратегия в Общинския съвет.

Вероятно за Спаси София социалистите са подобаващ и непосредствен сътрудник, само че подобен съюз променя политическия пейзаж и води доста въпроси:

1. ПП-ДБ подготвени ли са идеологически и политически да преглътнат още веднъж Българска социалистическа партия, след неуспеха на връзките им в четворната коалиция?

2.Готова ли е демократичната коалиция да завие дефинитивно на ляво и да отстъпи напълно дясната си и демократична еднаквост? Доста се постараха в това отношение с Държавна сигурност дискурса.

3.Как ще аргументират присъединяване в евроатлантическо парламентарно болшинство, след подобен компромис с Българска социалистическа партия?

4. Как ще ръководи малцинственото им държавно управление? През дерогацията, през отхвърли от премахване на МОЧА, през отхвърли от правосъдна промяна?

Кое им е предпочитано на ПП-ДБ? Левичарите от " Спаси София " и бордовете в общинските предприятия или централната власт, тъй като не може на локално равнище да си " няма ляво- няма дясно ", а на държавно ниво да имат воля да отстояват управническа посока!

И за лукс, Българска социалистическа партия оферират на общината да се развяват сирийското и палестинското флагове.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР