Цветанка АндрееваРумен Гечев ще ни води към икономически възход извън

...
Цветанка АндрееваРумен Гечев ще ни води към икономически възход извън
Коментари Харесай

Изумително е как Радев реанимира във властта червените и разширява влиянието им, докато се кара привидно с БСП, ПП и Янев

Цветанка Андреева

Румен Гечев ще ни води към стопански напредък отвън еврозоната. За него Европейски Съюз е нездравословен за България и пречи на Русия с тези наказания.

Бойко Рашков ще ни проверява и упреква. Ще може и да конфискува имущество, като антикорупционен началник! / неофициално/

Безспорно Партията има исторически опит! Но режимът й не беше ли наказан, като незаконен?! Изумително е по какъв начин Радев съумя да реанимира във властта алените. И продължава да го прави, посредством антинатовския си военачалник Янев. Привидно Радев се кара с Българска социалистическа партия, с Политическа партия, с Янев, само че на процедура укрепва лявото пространство, във всичките му измерения. Вкара ги във властта и уголемява политическото им въздействие. Проблемът е на Политическа партия. Ако могат да се дефинират /разграничат от Радев и креатурите му.

Единственото хубаво е, че на този декор, дясното стартира да се опълчва на Радев и го връща, където му е мястото - при Янаки, Рашков, Янев и близкия им по убеждения Костадинов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР